Home

Vind je fiets snel 
met de Flitsbel!

Voorkom lange zoektochten, stress en
frustratie met maar één druk op de knop!

Opzoek naar je fiets?

Drukke fietsenstallingen in uitgaansgebieden, op stations en campussen staan vol met fietsen die allemaal op elkaar lijken. Dit maakt het lastig om je eigen fiets snel terug te vinden.

Dit probleem gaat de komende jaren alleen maar groter worden, omdat steeds meer mensen de fiets gaan gebruiken als dagelijks transportmiddel. Hierdoor neemt het aantal fietsen in grote steden flink toe.

Wat is de Flitsbel?

De flitsbel is een fietsbel met een ingebouwde led ring. Op het moment dat jij je fiets zoekt, is deze gemakkelijk terug te vinden door het felle licht op de bel.

Gebruiken van de Flitsbel

Door middel van een compacte afstandsbediening of de mobiele app die gelinkt is aan je Flitsbel ben jij de enige die dit lampje op afstand kan bedienen. Met ons product zorgen we ervoor dat niemand nog eindeloos door een zee van fietsen hoeft te lopen op zoek naar zijn eigen fiets.

Nieuw model beschikbaar in
meerdere kleuren

De Flitsbel is uitgerust met 2 batterijen, een afstandsbediening, en is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Het is net als elke andere fietsbel eenvoudig te monteren, bestand tegen de elementen en werkt tot 150 meter afstand van de fiets.

Kortom, de Flitsbel is een snelle, simpele en leuke manier om je fiets terug te vinden.

childthemewp.com